ERCİYES DAĞI FAALİYET RAPORU 28-30 EKİM 2012

TARİHİ : 28-30 EKİM 2012

HEDEFİ : Erciyes Dağı Zirve

İZDAK EKİBİ BAŞKANI : O.Nazım YILMAZ

İZDAK EKİP ÜYELERİ : Abidin Uğur ŞAYLAN, O.Nazım YILMAZ.

2.ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN : Türkiye Dağcılık Federasyonu(TDF)

KAMP MALZEMELERİ : Çadır, ocak.

KİŞİSEL MALZEMELER : Uyku tulumu(-15), büyük sırt çantası, küçük zirve sırt çantası, mat, gora-teks ceket ve pantolon, güneş gözlüğü, bere, eldiven, polar ceket, kafa lambası, bot, tozluk

TEKNİK MALZEMELER : Kask,kazma, krampon

YER : Erciyes Dağı zirve

RAKIM : 3.916 mt.

UZUNLUK : 14km

ÇADIR, SU ALANLARI : Kamp alanında su ve tuvalet yok. Tırmanış rotasında su kaynağı yok.

5.YÜRÜYÜŞ YAPILAN VE TIRMANILAN ROTANIN ZEMİN YAPISI :

Akşam Yemeği 1

Kumanya 1

RÜZGAR : Rüzgarlı.

SICAKLIK(RÜZGARSIZ) : En yüksek (Gündüz) 20 C, en düşük (Gece) 0 C

HAREKET YERİ VE SAATİ :İzmir Otogar Kalkış 22:00

VARIŞ YERİ VE SAATİ : Kayseri Otogar 10:30

KULLANILAN ARAÇLAR : Otobüs

10.ROTA KARTI VE KAZA RAPORU :--

Gerek kampta ve gerekse çıkış ve inişlerde tüm dağcılarla iyi ilişkiler ve geleceğe yönelik arkadaşlıklar kuruldu.

27.10.2012 22:00 İzmir Otogardan Kalkış

28.10.2012 10:30 Kayseri Otogara Varış

11:00 Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne varış.

11:15 Katılacak sporcularla değerlendirme toplantısı

11:30 1.Tesis Bölgesine Hareket

12:00 1.Tesis Bölgesine varış.

12:30Çobanini bölgesine hareket.

17:30Kamp alanına varış, çadırların kurulması ve dinlenme

29.10.2012 03:30 Kalkış

03:45 Zirve çıkışı için hareket.

04:15 İlk Mola

10:30 Zirve ve mola

13:30 Kamp alanına varış

14:00 Çadırların toplanması

14:30 Kamp alanından ayrılış.

16:30 1.Tesis Bölgesine varış

23:00 Kayseri’den İzmir’e hareket

Kamp alanında faaliyet sonrası yapılan toplantıda ekibin uyumlu hareket ettiği vurgulandı.

Faaliyete katılan iki sporcumuzdan A.Uğur ŞAYLAN kendini iyi hissetmediğini söyleyerek çobanini kamp mevkinde kalmaya karar verip,zirve çıkışını iptal etmiştir.

Bu tırmanış etkinliğini düzenleyen TDF'na ve tırmanış ekibinin liderliğini yapan TDF Kayseri İl Temsilcisi İsmail YILMAZ'a teşekkürlerimizi iletmemiz gerekiyor. Çeşitli illerden gelen katılımcılara sağladığı araç temini ve her türlü destek nedeniyle de Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de taktire layıktır.

A. Uğur ŞAYLAN 2.900 m. 35-014003958

O. Nazım YILMAZ 3.